info@image-enter.hr

Prijava u korisnički račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

WORKFORCE WF-7210DTW

WORKFORCE WF-7210DTW

Kategorija: Printeri
Šifra proizvoda:
Proizvođač: Epson
Format
A3 ispis
Vrsta ispisa
Dvostruke ladice za papir
Način ispisa
Brze brzine od 18 ppm2
Dostupno

Opis

Visokokvalitetni pisač WF-7210DTW omogućuje vam brz i povoljan ispis profesionalne kvalitete. Zahvaljujući velikim brzinama ispisa i dvostrukoj ladici za papir, tijekovi rada postali su lakši i učinkovitiji. Pojedinačne tinte i paket fleksibilnih bežičnih rješenja daju vam slobodu da radite gdje hoćete i kada hoćete, što je svakako impresivno.

Profesionalni A3 ispis

Ovaj A3 pisač zadovoljit će potrebe čak i najzahtjevnijih kućnih ureda i malih ureda. Omogućuje obostrani ispis do formata A3 i ima dvije ladice za papir, što je savršeno rješenje za izmjene među različitim medijima. Nadalje, glava pisača PrecisionCore proizvodi visokokvalitetne ispise nalik laserskima.

Poboljšajte svoju produktivnost

Ovaj učinkovit, pouzdan i brzi model nudi mogućnost obostranog ispisa u formatu A3 te brzine ispisa od 18 ppm pri crno-bijelom ispisu i 10 ppm pri ispisu u boji1. LCD zaslon od 5,6 cm jednostavan je za upotrebu te omogućuje jednostavno izravno upravljanje.

Minimizirajte gubitke

Drastično smanjite svoje troškove; ovaj pisač nudi do 50 posto niži trošak po stranici od laserskih modela konkurenata2. Njegove su tinte vrlo ekonomične; prodaju se pojedinačno tako da zamjenjujete samo potrošenu boju. Patrone nude veliku vrijednost za uloženi novac, a dostupne su u standardnoj, XL i XXL veličini, pri čemu najveća može ispisati do 2200 stranica3.

Fleksibilna bežična rješenja

Ispisujte s bilo kojeg mjesta u uredu zahvaljujući Wi-Fi vezi ili upotrijebite Wi-Fi Direct kako biste ispisivali s kompatibilnih bežičnih uređaja koji nisu spojeni na Wi-Fi mrežu. Ispisivati možete i putem NFC-a tako da jednostavno dodirnete kompatibilan Android modul na pisaču4. Epsonove besplatne mobilne aplikacije i rješenja za ispis omogućuju dodatnu prilagodljivost. Ispis e-poštom omogućuje slanje stavki na ispis s gotovo bilo kojeg mjesta na svijetu5.