info@image-enter.hr

Prijava u korisnički račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

WorkForce Pro WF-C869RDTWF

WorkForce Pro WF-C869RDTWF

Kategorija: Printeri
Šifra proizvoda:
Proizvođač: Epson
Format
Ispis, skeniranje, faks, kopiranje
Vrsta ispisa
Niska potrošnja energije
Način ispisa
Manje prazn. hoda, jednost. uporaba
Dostupno

Opis

Ispisujte 84.000 stranica1 bez promjena potrošnog materijala pomoću ovog izuzetnog poslovnog pisača koji koristi Epsonov sustav sa zamjenjivim paketom tinti Replaceable Ink Pack System (RIPS) iznimno velike iskoristivosti. Smanjite prekide u radu zbog intervencije i ublažite utjecaj na okoliš zahvaljujući smanjenju od čak do 95 posto1 energije i 99 posto otpada1. Koristi i tehnologiju PrecisionCore, poznatu po svojoj brzini, kvaliteti, pouzdanosti i učinkovitosti.

Neometan ispis 84.000 stranica

Zahvaljujući jedinicama s tintom iznimno velike iskoristivosti, možete ispisati do 84.000 stranica bez zamjene tinte1, što je 4,5 puta više ispisanih primjeraka no što omogućuju laserski pisači i kopirni uređaji2. Smanjuje vrijeme potrebno za održavanje za 98 posto2, budući da je tintu potrebno mijenjati vrlo rijetko.

Najbolji izbor

Pisač koristi Epsonovu najnapredniju glavu pisača osmišljenu za poslovne korisnike, PrecisionCore. No to nije sve, u usporedbi s konkurentskim laserskim pisačima u boji, zahvaljujući svojoj tehnologiji rada bez zagrijavanja, koristi do 95 posto manje energije2. Zapravo je bez konkurencije; nadmašuje laserske pisače i kopirne uređaje smanjenjem količine otpada do 99 posto, a radi do 23 % tiše no laserski pisači i kopirni uređaji2.

Budite produktivniji

Potrebno vrijeme do kraja ispisa prve stranice na ovom pisaču je do tri i pol puta kraće no na konkurentnim proizvodima2. Vrijeme čekanja i udaljenost za preuzimanje zadataka za ispis svedeni su na minimum jer je osmišljen kao pisač za radne skupine.

Stvoren za ured

Preuzmite kontrolu uz niz softvera i alata koji pružaju sigurne opcije za ispis, omogućuju učinkovito skeniranje i pomažu u upravljanju uređajima na daljinu. NFC i bežična spojivost također podržavaju ispis s mobilnih uređaja. A zahvaljujući svojem sučelju i dodirnom zaslonu zasnovanim na pametnim telefonima, intuitivan je za upotrebu. Epson Open Platform i naš rad s neovisnim dobavljačima softvera (ISV) donose dodatna rješenja, kao što je softver za upravljanje ispisom PaperCut. Budući da je osmišljen za užurbana okruženja, njegov pretinac za papir i druge značajke stvoreni su da budu čvrsti i izdržljivi.