info@image-enter.hr

Prijava u korisnički račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

WORKFORCE PRO WF-C8190D3TWC

WORKFORCE PRO WF-C8190D3TWC

Kategorija: Printeri
Šifra proizvoda:
Proizvođač: Epson
Format
A3 ispis
Vrsta ispisa
Ispis s rijetkim intervencijama
Način ispisa
Podrška za PDL i LDAP
Dostupno

Opis

Ostvarite izvanredne rezultate za svoju tvrtku, a maksimalno smanjite račune za električnu energiju, zahvaljujući čemu se smanjuje nepovoljan utjecaj na okoliš i poboljšava reputaciju u smislu korporativne društvene odgovornosti (CSR). Ovaj pisač ne samo da brzo ispisuje svakodnevne A4 dokumente, već ujedno nudi široki asortiman primjena A3 dokumenata, kao što su brošure za upotrebu tvrtki, radne verzije brošura za lekturu, proračunske tablice, građevinske planove, radne listove za učionice, brošure i još mnogo toga.

Uštedite novac

Uz ovaj uređaj konstruiran za radne skupine, vaša tvrtka može izbjeći skrivene gubitke u produktivnosti zaposlenika povezane s centraliziranim ispisom. Dodatno snizite troškove rjeđom zamjenom potrošnog materijala uz inovativni sustav opskrbe tintom, što pomaže u postizanju konkurentnih ukupnih troškova upotrebe (TCO). Uslijed niske potrošnje energije, smanjuju se računi za električnu energiju, dok jednostavni i efikasni mehanizam tinte zahtijeva manje zamjenskih dijelova.

Visoka produktivnost i niska intervencija

Više nema dugog čekanja na ispis dokumenata jer nije potrebno čekati zagrijavanje pisača, uz kratko vrijeme ispisa prve stranice (FPOT) koje iznosi 5,5 sekundi. Ispisujte do 11.500 stranica jednobojno i 8000 u boji bez zamjene potrošnog materijala uz velike spremnike s tintom1. Ispisujte na širokom nizu medija, uključujući reciklirani papir, sjajne medije, omotnice i naljepnice.

Smanjite svoj utjecaj

Iskoristite prednosti niske potrošnje struje i maksimalno smanjite račune za električnu energiju zahvaljujući tehnologiji tintnog ispisa koji ne proizvodi toplinu ni CO – usto smanjite i utjecaj na okoliš. Usto, potrebno je manje zamjenskih dijelova, poput grijača, bubnjeva, razvijača itd., što nije slučaj kod laserskih pisača.

Stvoren za ured

Niz softvera i alata pruža sigurne opcije za ispis i pomaže u upravljanju uređajima na daljinu. NFC i bežična spojivost također podržavaju ispis s mobilnih uređaja.