info@image-enter.hr

Prijava u korisnički račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

WORKFORCE PRO WF-C8610DWF

WORKFORCE PRO WF-C8610DWF

Kategorija: Printeri
Šifra proizvoda:
Proizvođač: Epson
Format
A3 ispis
Vrsta ispisa
Ispis, sken, kopiranje i telefaks
Način ispisa
GDI
Dostupno

Opis

Smanjite račune za električnu energiju, nepovoljan utjecaj na okoliš i poboljšajte reputaciju u smislu korporativne društvene odgovornosti (CSR) dok ostvarujete rezultate za svoje poslovanje. Ovaj pisač ne samo da brzo ispisuje svakodnevne A4 dokumente, već ujedno nudi široki asortiman primjena A3 dokumenata, kao što su brošure za upotrebu u tvrtki, radne verzije brošura za lekturu, proračunske tablice u Excelu, građevinske planove, radne listove za učionice, brošure i još mnogo toga.

Uštedite novac

Uz ovaj uređaj konstruiran za radne skupine, vaša tvrtka može izbjeći skrivene gubitke u produktivnosti zaposlenika povezane s centraliziranim ispisom. Dodatno snizite troškove rjeđom zamjenom potrošnog materijala uz inovativni sustav opskrbe tintom, što pomaže u postizanju konkurentnih ukupnih troškova upotrebe (TCO). Uslijed niske potrošnje energije, smanjuju se računi za električnu energiju, dok jednostavni i efikasni mehanizam tinte zahtijeva manje zamjenskih dijelova.

Visoka produktivnost i niska intervencija

Više nema dugog čekanja na ispis dokumenata jer nije potrebno čekati zagrijavanje pisača, uz kratko vrijeme ispisa prve stranice (FPOT) koje iznosi 5,5 sekundi. Ispisujte do 5800 stranica jednobojno i 4600 u boji bez zamjene potrošnog materijala uz velike spremnike s tintom1. Ispisujte na širokom nizu medija, uključujući reciklirani papir, sjajne medije, omotnice i naljepnice.

Smanjite svoj utjecaj

Iskoristite prednosti niske potrošnje energije zahvaljujući tehnologiji tintnog ispisa koja ne proizvodi toplinu ni CO. Usto, potrebno je manje dodatnih zamjenskih dijelova, poput grijača, bubnjeva, razvijača itd., što nije slučaj kod laserskih pisača.

Stvoren za ured

Niz softvera i alata pruža sigurne opcije za ispis, omogućujući učinkovito skeniranje i pomažu u upravljanju uređajima na daljinu. NFC i bežična spojivost također podržavaju ispis s mobilnih uređaja. A zahvaljujući svojem sučelju i dodirnom zaslonu zasnovanim na pametnim telefonima, intuitivan je za upotrebu.