info@image-enter.hr

Prijava u korisnički račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

ECOTANK L7180

Untitled 21
Untitled 2

ECOTANK L7180

Kategorija: Printeri
Šifra proizvoda:
Proizvođač: Epson
Format
A-3 3-u-1 s LCD zaslonom
Vrsta ispisa
Ispis fotografija i dokumenata
Način ispisa
Mobilno ispisivanje
Dostupno

Opis

Ovaj univerzalni pisač bez uložaka za formate A3 može ispisivati obostrane dokumente i velike količine slika pri iznimno niskom trošku. Uz priloženu tintu možete ispisati do 1500 fotografija1. Jednostavno se koristi zahvaljujući utoru za SD karticu, ispisu fotografija bez ruba te dva pretinca za papir. Jednostavan je za postavljanje, pouzdan i dizajniran za dodatna punjenja bez nereda.

 

Iznimno povoljan ispis bez uložaka

Tri godine1 – toliko dugo ne trebate kupovati dodatnu tintu za model L7180. To znači da možete uštedjeti do 90 % na troškovima tinte2. Dolazi s dovoljno količine tinte za ispis do 1500 fotografija3 (10 x 15 cm). Njegov spremnik za tintu iznimno velike zapremnine otklanja potrebnu za ulošcima.

Univerzalni A3 pisač

Ispisujte fotografije i obostrane dokumente pomoću ovog sustava tinte u 5 boja, što uključuje fotografsku crnu tintu i crnu pigmentnu tintu. Pisač uključuje utor za SD karticu, ispis bez ruba, dva pretinca za papir i LCD zaslon.

Otkrijte novu generaciju pisača EcoTank

Uz spremnik za tintu koji se sada nalazi s prednje strane pisača, EcoTank je kompaktniji i jednostavniji za korištenje no ikad prije. Ima sustav zaštite od curenja i prolijevanja i značajku poboljšanog sustava punjenja tinte koji je izrađen za dodatna punjenja bez nereda. Nove bočice također imaju ugrađeni mehanizam koji jamči da su umetnute samo odgovarajuće boje.

Jednostavno mobilno ispisivanje

Uz Wi-Fi i Wi-Fi Direct možete slati datoteke za ispis s pametnih uređaja putem aplikacije Epson iPrint4. Svoje fotografije za Facebook možete jednostavno izraditi pomoću aplikacije Creative Print4, koja vam omogućuje ispis fotografija, izradu čestitki, bojanki i više.

Bez briga

Pisač EcoTank pruža pouzdano rješenje za ispis uz standardno jednogodišnje jamstvo, dok promotivna jamstva mogu ponuditi više5.