info@image-enter.hr

Prijava u korisnički račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

EXPRESSION PHOTO HD XP-15000

EXPRESSION PHOTO HD XP-15000

Kategorija: Printeri
Šifra proizvoda:
Proizvođač: Epson
Format
Vrhunske A3+ fotografije
Način ispisa
Mobilno ispisivanje
Vrsta ispisa
Wi-Fi i Wi-Fi Direct
Dostupno

Opis

Na ovom kompaktnom i elegantnom fotoaparatu izrađujte kod kuće fotografije profesionalnog izgleda do formata A3+. Uživajte u ispisanim primjercima prirodnih i živih boja s više detalja zahvaljujući tintama Claria Photo HD u šest boja, uključujući crvenu i sivu. XP-15000 nudi i paket mobilnih aplikacija za ispis i veliki LCD zaslon.

Kompaktni pisač s obiljem značajki

XP-1500 je iznenađujuće kompaktan i može ispisivati fotografije do formata A3+ iako zauzima malo prostora. Elegantan je i izgleda sjajno iz svih kutova.

Poboljšane tinte

Ispisujte dugotrajne sjajne fotografije profesionalna izgleda s tintom Claria Photo HD. Komplet tinti sa šest boja uključuje sivu koja omogućuje ispis vrhunskih crno-bijelih fotografija ujednačenije tonske gradacije i crvenu za žive i vjerne boje zahvaljujući široj paleti boja.

Ispisujte gdje i kad to želite

Ispis fotografija i dokumenata u pokretu tako je jednostavan. Jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju Epson iPrint2 za bežični ispis sa svog pametnog uređaja. Besplatna aplikacija Epson Creative Print2 omogućuje ispis fotografija izravno s Facebooka, izradu vlastitih čestitki, pretvaranje fotografija u bojanke i puno više od toga. Epson Email Print omogućuje čak i ispis slanjem dokumenata na pisač s gotovo bilo kojeg mjesta na svijetu2.

Fleksibilan

Ispisujte bežično putem mreže ili bez nje uz pomoć značajki Wi-Fi i Wi-Fi Direct. Tu je i Ethernet za ispis putem žičane mreže. Osim toga, značajka automatskog uključivanja aktivira pisač i automatski otvara izlazni pretinac nakon slanja zadatka ispisa.

Svestran

Prednji pretinac za papir može se upotrebljavati za papir do formata A4, a stražnji pretinac za papir prikladan je za ispis na formatu do A3+, uključujući deblje medije. Moguć je i obostrani ispis na formatu A4, kao i ispis na odgovarajuće CD-ove i DVD-ove.