info@image-enter.hr

Prijava u korisnički račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Financiranje


Financiranje i najam informatičke opreme


Jednostavno do najma

Nudimo financijske usluge najma, prilagođene specifičnim zahtjevima i mogućnostima u svim sektorima. Ponosni smo što svojim klijentima možemo ponuditi pouzdano i sigurno partnerstvo.

Malim i srednjim poduzetnicima omogućujemo najam potrebne opreme na jednostavan naćin, umjesto njene kupnje i vezivanja dragocjenog kapitala u opremu.

Usredotočeni smo na pozitivne, trajne odnose i svakom od njih pridajemo najveću važnost, neovisno radi li se o našim specijaliziranim partnerima u prodaji ili klijentima. Svjesni smo da svi naši partneri i klijenti imaju jedinstvene izazove, stoga smo razvili rješenja kojima izlazimo u susret tim izazovima pomoću stručnosti, predanosti, transparentnosti, integriteta i iskrenosti.

Ponosni smo na naše osobno savjetovanje i pomoć u osiguravanju rješenja koja odražavaju vaše trenutne i buduće poslovne zahtjeve. Neovisni smo o ponuđačima i bankama te pružamo financijske uvjete koji vam nude najveću fleksibilnost.

Za veću fleksibilnost

Današnja poduzeća pod velikim su pritiskom razvijanja inovacija kako bi održale svoju konkurentnost. Da bi ispunili tu potrebu, sve veći broj poduzeća koristi najam za nabavu najnovije i najbolje informatičke opreme: od telekomunikacijskih sustava do servera i prijenosnih računala.

Koje prednosti vam pruža najam?

Nabavite li informatičku opremu izravnom kupovinom, razdoblje amortizacije obično je pet godina. Najam ubrzava efektivni porezno priznati životni vijek, što vam konstantno omogućuje korištenje najnovije tehnologije. Time što vam omogućuje pravovremenu dostupnost novih tehnologija, uz najam ćete se lakše prilagoditi novim tržišnim imperativima. To donosi bitno veću fleksibilnost, ne samo u smislu tehnologije, nego što je još bitnije i u financijskom smislu.

Štoviše, odlučite li se za najam, u cijelosti izbjegavate vezivanje dragocjenog kapitala.

To je bitno pogotovu za tvrtke kojima je potrebna relativno visoka likvidnost. Dok ste se prije možda osjećali prisiljeni nastaviti s uporabom opreme dulje no što biste željeli, kod najma niste vezani na dugotrajno razdoblje amortizacije.

Druga velika prednost je to što je najam jednako dobar kao gotovina kada su u pitanju popusti, primjerice za avansno plaćanje Upravo se zato brojni poduzetnici odlučuju za najam, čak i kad on ne nudi porezne pogodnosti, ali im omogućuje pregovaranje s dobavljačima kao da plaćaju gotovinom.

 


Veličina zaslona je važna


Na što biste trebali obratiti pažnju na zaslonu?

Pri odabiru odgovarajućeg zaslona za tvrtku, puno toga treba uzeti u obzir. Jedno od prvih pitanja koje ćete postaviti je: Trebam li višenamjensko rješenje za sobe za sastanke, bijelu zaslonsku ploču ili plošni zaslon?

Postizanje optimalnog prikaza s ispravnom vidljivošću od ključne je važnosti da bi sastanci i zaslonski sadržaj bili što korisniji. Jedna od prednosti Epsonovih projektora su zasloni promjenjivih veličina koji ispunjuju različite zahtjeve u prostorijama svih veličina.

Odgovarajuća veličina za optimalnu vidljivost

Sve započinje pronalaskom zaslona odgovarajuće veličine za vašu prostoriju. Ta jednostavna odluka vrlo je važna – sadržaj treba biti jasno prikazan da bi sastanci bili učinkoviti, a usto se trebate pridržavati zdravstvenih i sigurnosnih standarda. Uz prilagodljivo rješenje koje odgovara prostorijama svih veličina, Epsonovi projektori ovu odluku čine lakšom no ikad prije.

    Epsonovi projektori  Plošni zaslon

 

 Veličina 

 Veličina slike  (dijagonalno)

 Veličina se mijenja do 500 inča

 Prosječni interaktivni plošni zaslon 65 - 69 inča
 Prilagodljiva slika  Promjenjiva velilina  Fiksno

S lakoćom ispunite zahtjeve minimalne veličine zaslona

Nije ugodno raditi za radnim stolom s premalim zaslonom – to nije dobro za vaše oči i može negativno utjecati na sadržaj na zaslonu.

Iz istih razloga potreban vam je zaslon veličine koja odgovara okruženju u vašoj sobi za sastanke – zbog toga Epsonovi projektori pružaju veličinu zaslona koja ispunjuje zdravstvene i sigurnosne standarde za istovjetno iskustvo zaslonskog prikaza. (Direktiva EU 90/270/EZ – Oprema za zaslonski prikaz).

Skalabilnost veličine zaslona i funkcionalnost Epsonovih projektora znači da je jednostavno zajamčiti da prikazani sadržaj neće biti premali, da će biti visoke kakvoće i jasno vidljiv svima, uzevši u obzir udaljenost gledanja od zaslona. Na taj će način svi sudionici vašeg sastanka imati jednake prilike za dijeljenje i sudjelovanje.