Image-Enter

Nedjelja, 18 Rujan 2016 22:20

Zaštitite svoje računalo - Malwarebytes - snažan sigurnosni alat

Napisao
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Malwarebytes Anti-malware je jednostavna i lagana za korištenje, aplikacija koja može pomoći ljudima u borbi protiv zlonamjernih programa. Jedna je od neizostavnih aplikacija koju bi svaki korisnik trebao imati na svom računalu.

 

 

 

 

 

 

 

Premium značajke

 

 

Čisti infekcije

Malwarebytes Anti-Malware je vodeći anti-malware i anti-spyware skener, detektira i uklanja malware poput crva, trojanaca, spyware, robota, i još mnogo toga. Anti-Rootkit tehnologija uklanja duboko ugrađeni rootkits, jedan od najopasnijih oblika zlonamjernih programa.

Ako imate zlonamjernih programa na računalu, Malwarebytes Anti-Malware će ih uništiti.

 

Sprečava buduće infekcije

Sprečava eventualne infekcije i čuva računalo od zlonamjernih programa koji antivirusni proizvodi ne nalaze. Ima zaštitu u realnom vremenu i štiti protiv najopasnijih oblika zlonamjernih programa. Automatsko skeniranje radi posao za vas, tako da nikada ne morate brinuti o sigurnosti*. Vaše računalo i svi podaci ostaju sačuvani.

 

Blokira zlonamjerne web stranice

Blokiranje zlonamjernih web stranica vas štiti od lažnih web stranice ili legitimne web stranice koje su ugrožene od strane zlonamjernih programa. Nema potrebe brinuti o ukradenim podacima, podacima kreditnih kartica ili krađe identiteta. Možete slobodno kupovati preko web stranica jer vas štiti od zaraze.

 

Brzo skeniranje

Lightning-fast Hyper Scan cilja samo prijetnju, koje je trenutno aktivna. Unatoč brzoj analizi uvijek dobiva dobre rezultate. Možete pokrenuti skeniranje u pozadini dok igrate svoje omiljene PC igre ili radite posao.

 

 

Skriva od zlonamjernih programa

Chameleon technology protects Malwarebytes Anti-Malware Premium štitiprotiv pokušaja Malware-a da onesposobi ili napravi promjene n vašem računalu. Navedene značajke dolaze samo s PREMIUM verzijom iako besplatna verzija za kućne korisnike zadovoljava kao osnovna zaštita.

 

 

Image enter d.o.o. je ovlašteni prodavač Malwarebytes programa.

Image enter logo 11

 

*morate znati da ne postoji savršena zaštita računala, tableta ili telefona jer antivirusna i antimalware rješenja uvijek su korak iza virusa i malware-a

Pročitano 1863 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 18 Rujan 2016 23:05
Molim prijavite se ako želite komentarati