Image-Enter

Nedjelja, 03 Travanj 2016 21:16

Recite zbogom klasičnim tintama

Napisao
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Model L565 savršen je za korisnike u malim uredima koji traže brz, kvalitetan i iznimno povoljan ispis, skeniranje, kopiranje i faksiranje uz Wi-Fi i Ethernet. Uz spremnike za tintu visokog kapaciteta korisnici mogu ispisivati više stranica po nižoj cijeni. 


Model L565 savršen je za korisnike u malim uredima koji traže brz, kvalitetan i iznimno povoljan ispis, skeniranje, kopiranje i faksiranje uz Wi-Fi i Ethernet. Uz spremnike za tintu visokog kapaciteta korisnici mogu ispisivati više stranica po nižoj cijeni. Uređaj se postavlja bez muke, čime se povećava produktivnost. Epsonova Micro Piezo tehnologija i ISO brzina ispisa od 9,2 stranice u minuti1 daju dosljedne rezultate visoke kakvoće vrlo brzo.

Uštedite do 90 %2 na troškovima svakodnevnog ispisa bez muke
Model L565 nudi iznimno nizak trošak po stranici ispisa za crno-bijeli ispis i ispis u boji. Opremljen je s četiri Epsonove bočice s tintom u boji (cijan, žuta, magenta, crna), a uključene su i dvije dodatne bočice s crnom tintom, što korisnicima omogućuje ispis do 12.000 crno-bijelih stranica i 6500 stranica u boji3 uz priloženi komplet tinti.

Povećajte produktivnost
Postavljanje je jednostavno i neće vam zadavati muke pa možete odmah započeti s radom. Wi-Fi spojivost uz Epson Connect4olakšava ispis s pametnih telefona i tabletnih uređaja. Dokumenti i fotografije mogu se ispisivati i izravno s mobilnih uređaja zahvaljujući kompatibilnosti s uslugama Apple AirPrint5 i Google Cloud Print. Automatski posluživač listova s kapacitetom od 30 stranica jamči brzo i jednostavno kopiranje, skeniranje i faksiranje. Skener od 1200 dpi znači da možete skenirati fotografije i dokumente u visokoj kakvoći, a višestruko kopiranje omogućuje vam brzo kopiranje do 99 puta u jednom prolazu, čime se štedi vrijeme.

Vjerujte Epsonovoj kvaliteti
Namjenski spremnik ugrađen je u pisač pa možete uživati u pouzdanom ispisu u boji bez nereda ili gnjavaže koja često prati neoriginalna dodatna punjenja i sustave spremnika s tintom drugih proizvođača. Epsonove originalne bočice s tintom omogućuju jednostavno dodatno punjenje spremnika s tintom zahvaljujući jasnom označavanju i mlaznici koja ne kapa. Model L565 ima jednogodišnje jamstvo proizvođača (30.000 stranica) pa ne morate brinuti o tome.

.Izvor: Epson

Pročitano 3200 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 03 Travanj 2016 22:28
Molim prijavite se ako želite komentarati