Image-Enter

 

Financiranje informatičke i uredske opreme putem operativnog najma

 

 

Poštovani partneri, Image Enter vam nudi novi oblik financiranja opreme koji vam donosi značajne prednosti pred klasičnim načinima kupovine.
Današnja poduzeća pod velikim su pritiskom razvijanja inovacija kako bi održale svoju konkurentnost. Da bi ispunili tu potrebu, sve veći broj poduzeća koristi najam za nabavu najnovije i najbolje informatičke opreme: od telekomunikacijskih sustava do servera i prijenosnih računala.

Najam opreme je dostupan samo za pravne osobe putem GRENKE leasinga na period 12-60mj.

 

Vijesti računala

 

 

Koje prednosti vam pruža najam?

Financiranje najam

 

Nabavite li informatičku opremu izravnom kupovinom, razdoblje amortizacije obično je pet godina. Najam ubrzava efektivni porezno priznati životni vijek, što vam konstantno omogućuje korištenje najnovije tehnologije. Time što vam omogućuje pravovremenu dostupnost novih tehnologija, uz najam ćete se lakše prilagoditi novim tržišnim imperativima. To donosi bitno veću fleksibilnost, ne samo u smislu tehnologije, nego što je još bitnije i u financijskom smislu.

Štoviše, odlučite li se za najam, u cijelosti izbjegavate vezivanje dragocjenog kapitala.

To je bitno pogotovu za tvrtke kojima je potrebna relativno visoka likvidnost. Dok ste se prije možda osjećali prisiljeni nastaviti s uporabom opreme dulje no što biste željeli, kod najma niste vezani na dugotrajno razdoblje amortizacije.

Druga velika prednost je to što je najam jednako dobar kao gotovina kada su u pitanju popusti, primjerice za avansno plaćanje Upravo se zato brojni poduzetnici odlučuju za najam, čak i kad on ne nudi porezne pogodnosti, ali im omogućuje pregovaranje s dobavljačima kao da plaćaju gotovinom.

Minimalna ukupna vrijednost unajmljene opreme je 4.000 kn + PDV. Minimalna vrijednost opreme dobiva se zbrajanjem svih uređaja u najmu.

Trošak obrade je 0,00 HRK za iznose do 35.000,00 HRK neto!

Nakon vašeg zahtjeva, odluka o financiranju donosi se unutar 2h za iznose do 150.000,00 kn

Poslovni uspjeh

 

Obratite nam se s povjerenjem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vaš

 Image enter logo 12

 

Novo EPSON RIPS

Epson RIPS novo1